............................................"Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του. Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».
Μίλαν Κούντερα (Το βιβλίο του γέλιου και της λήθης)

"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός

Oδοιπορικό στα παράλια της αλησμόνητης Μ. Ασίας

"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε ιταλικά χέρια

   ΕΙΔΗΣΕΙΣ   

Λυπηρόν!!! Ούτε το τραίνο δεν  κατάφεραν  να κρατήσουν ως μέσο μεταφοράς οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ...  "κύριοι" της εξουσίας αποτύχατε να πάτε στα σπίτια σας......


Διαβάσαμε και μεταφέρουμε την είδηση της πώλησης στους Ιταλούς την ΤΡΑΙΝΟΣΕ!!!

Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου εκτιμάται ότι θα έχει ολοκληρωθεί η αποκρατικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Η κυβέρνηση αναμένει εντός των επόμενων ημερών την απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με τις κρατικές ενισχύσεις που δόθηκαν σε ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΟΣΕ από το 2005 έως και σήμερα.
Εξέλιξη που θα ανοίξει το δρόμο για τη μεταβίβαση του 100% των μετοχών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στη Ferrovie και την καταβολή των 45 εκατομμυρίων ευρώ από την ιταλική εταιρεία.

__________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ -ΝΕΑ